Ervaringen Cursisten

Basiscursus Leerlingenvervoer Actualiteitendag Leerlingenvervoer Praktijkdag & Casuïstiek leerlingenvervoer Jeugdwet versus Leerlingenvervoer
Basiscursus Leerlingenvervoer door Carolien Aalders Actualiteitendag Leerlingenvervoer door Carolien Aalders Praktijkdag & Casuïstiek Leerlingenvervoer door Carolien Aalders Cursus Jeugdwet versus Leerlingenvervoer door Carolien Aalders

Ervaringen van cursisten


Els

Gisteren in Breukelen weer een hele fijne actualiteitendag leerlingenvervoer gehad ! Zoals gewoonlijk super goed voorbereid door Carolien (en haar team). Het was een interessante, boeiende, actieve dag op een fijne locatie.
Het was niet de eerste keer dat ik een actualiteitendag bijwoonde, maar elke keer is het weer zinvol, nuttig en prettig om met collega’s uit het land onder leiding van Carolien over allerlei onderwerpen uit het leerlingenvervoer te praten en ervan te leren.
Ik kijk nu alweer uit naar de Dag van het Leerlingenvervoer!
Bedankt Carolien !

Silvia

Dit was een hele goede cursus, onze gemeente had duidelijk behoefte aan extra advies over leerlingenvervoer. Het is belangrijk dat ouders, het vervoer en de gemeente op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen.

Gerard

Het was een zeer leerzame dag gisteren. Kreeg het idee dat iedereen dit wel vond. Gezien de onderwerpen had je er wel 2 dagen voor uit mogen/kunnen trekken. Want vaak val je van het ene interessante onderwerp in het andere en levert dit leuke discussies en meningsverschillen op.

Mirjam

Ik vond de actualiteitendag leerlingenvervoer super!

Hans

Ik vond het gisteren een zeer geslaagde dag. Heb er mooi weer wat van geleerd.