Dag van het Leerlingenvervoer, een jaarlijks congres voor vakgenoten

Locatie Terugblik Sprekers 2020 Programma 2020
de Dag van het Leerlingenvervoer in de Vereeniging in Nijmegen Terugblijk op de vorige versies van de Dag van het Leerlingenvervoer Sprekers 2020 - Dag van het Leerlingenvervoer Programma van de Dag van het Leerlingenvervoer
REGISTREER JE NU, alvast voor de DAG VAN HET LEERLINGENVERVOER 2022 op 4 oktober a.s.

Dag van het Leerlingenvervoer, een jaarlijks congres voor vakgenoten

Jaarlijks organiseert het team van Carolien Aalders Training en Advies in Leerlingenvervoer de Dag van het Leerlingenvervoer, een jaarlijks congres voor vakgenoten. Dit congres is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder de vele collega’s die zich dagelijks met de organisatie van het leerlingenvervoer bezig houden. Door Corona is het niet mogelijk geweest om het congres te kunnen organiseren, maar we pakken de draad graag weer op.

Tijdens de vorige edities van het congres hebben wij iedere keer weer een interessant programma kunnen bieden, met deskundigen die vanuit hun werkervaring en/of als ervaringsdeskundige nuttige informatie met ons wilden delen. De reacties van de deelnemers waren steeds zeer positief. We proberen dan ook een zeer gevarieerd programma te bieden met inspirerende gasten. Iedere spreker heeft vanuit zijn of haar eigen expertise een interessante boodschap. Redenen genoeg om ook aanwezig te zijn bij het volgende congres op 4 oktober 2022. Onze laatste editie was op 23 januari 2020. Bij de rubriek “Terugblik” is te lezen hoe deze dag is verlopen.

Wil je er zeker van zijn dat je erbij bent? Registreer je dan alvast voor de

DAG VAN HET LEERLINGENVERVOER op 4 oktober 2022

Tijdens de editie van 2022 zullen wij opnieuw een gevarieerd programma aanbieden. We zijn druk bezig met de eerste contacten, waarbij de eerste spreker al heeft toegezegd om te komen. Zodra er meer sprekers bekend zijn en wij een goed beeld hebben van ons programma voor 2022, dan zullen wij dat direct communiceren. Heb je interesse? Hou onze nieuwsbrieven en de website dan goed in de gaten.