Dag van het Leerlingenvervoer, een jaarlijks congres voor vakgenoten

Locatie Terugblik Sprekers 2020 Programma 2020
de Dag van het Leerlingenvervoer in de Vereeniging in Nijmegen Terugblijk op de vorige versies van de Dag van het Leerlingenvervoer Sprekers 2020 - Dag van het Leerlingenvervoer Programma van de Dag van het Leerlingenvervoer
REGISTREER JE NU, alvast voor de DAG VAN HET LEERLINGENVERVOER 2021

Dag van het Leerlingenvervoer, een jaarlijks congres voor vakgenoten

Jaarlijks organiseert het team van Carolien Aalders Training en Advies in Leerlingenvervoer de Dag van het Leerlingenvervoer, een jaarlijks congres voor vakgenoten. Dit congres is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder de vele collega’s die zich dagelijks met de organisatie van het leerlingenvervoer bezig houden.

Tijdens de vorige edities van het congres hebben wij iedere keer weer een interessant programma kunnen bieden, met deskundigen die vanuit hun werkervaring en/of als ervaringsdeskundige nuttige informatie met ons wilden delen. De reacties van de deelnemers waren steeds zeer positief. We bieden een erg gevarieerd programma met inspirerende gasten. Iedere spreker heeft vanuit zijn of haar eigen expertise een interessante boodschap. Redenen genoeg om ook aanwezig te zijn bij het volgende congres. Onze laatste editie was die van 23 januari j.l. Bij de rubriek “Terugblik” is te lezen hoe deze dag is verlopen.

BELANGRIJKE MEDEDELING!!!

De volgende editie van de Dag van het Leerlingenvervoer was gepland op 21 januari 2021. Wij gaan de datum echter verschuiven naar een later moment in het jaar. Door het Coronavirus is het niet verantwoord om in januari ons jaarlijks evenement te houden en bovendien zou het tegen de huidige maatregelen zijn die het kabinet heeft afgekondigd. Op dit moment zijn we nog aan het onderzoeken welke datum wij als alternatief zullen plannen, maar dat zal zeker na de zomervakantie van 2021 zijn.

Wil je er zeker van zijn dat je erbij bent? Registreer je dan alvast voor de

DAG VAN HET LEERLINGENVERVOER 2021

Tijdens de editie van 2021 zullen wij opnieuw een gevarieerd programma aanbieden. We zijn nu al bezig met de eerste contacten voor volgend jaar, waarbij de eerste spreker al heeft toegezegd om te komen. Zodra er meer sprekers bekend zijn en wij een goed beeld hebben van ons programma voor 2021, dan zullen wij dat direct communiceren. Heb je interesse? Hou onze nieuwsbrieven en de website dan goed in de gaten.