Inschrijven Communicatiecursus leerlingenvervoer (2-daags)

Carolien Aalders Training & Advies in Leerlingenvervoer op Facebook

“Like” ons op Facebook en blijf ook op de hoogte via onze Facebook-pagina

Basiscursus Leerlingenvervoer Actualiteitendag en modelverordening Leerlingenvervoer 2020 Praktijkdag & Casuïstiek leerlingenvervoer Jeugdwet versus Leerlingenvervoer Communicatiecursus Leerlingenvervoer 2-daags
Carolien Aalders training en advies in leerlingenvervoer Geen leerlingenvervoer door Corona - Carolien Aalders training en advies in leerlingenvervoer Actualiteitendag Leerlingenvervoer door Carolien Aalders Carolien Aalders training en advies in leerlingenvervoer Carolien Aalders Training & Advies in leerlingenvervoer

Inschrijven voor de Communicatiecursus Leerlingenvervoer (2-daags)


De 2-daagse communicatiecursus leerlingenvervoer heeft tot doel om de deelnemers handvatten te verschaffen bij de communicatie over het leerlingenvervoer. Tijdens de cursus gaan we in op de gesprekstechnieken, die ingezet kunnen worden bij de gesprekken met ouders en scholen, maar ook bij gesprekken met wijkcoaches, beleidsmedewerkers en andere collega’s die je binnen de overheid voert met betrekking tot beleidskeuzes.

De cursus helpt je om met name de moeilijkere gesprekken aan te kunnen over de de complexe problematiek waarmee een consulent te maken heeft.

Behandelde onderwerpen:

  • Eigen communicatiestijl
  • Type mensen en communicatiestijlen
  • Hoe haal je het maximale uit een gesprek
  • Hoe vraag je door, evt. met wat voorbeeldvragen
  • Hoe ga je om met weerstand in het gesprek
  • Hoe breng je een slecht-nieuws-gesprek
  • Hoe motiveer je mensen

Uiteraard maken we hierbij voortdurend de koppeling met parate kennis van het leerlingenvervoer.

Let op!! Deze cursus wordt i.v.m. de beschikbaarheid van de cursusleidster op afwijkende tijden gegeven. Deze cursus start om 13:00 uur en heeft een doorlooptijd tot 20:00 uur.
 
 

… Klik hier om terug te gaan naar “Trainingen”.