Dag van het Leerlingenvervoer in de Vereeniging in Nijmegen

LocatieLocatie de Dag van het Leerlingenvervoer TerugblikTerugblik op vorige edities van de Dag van het Lweerlingenvervoer Sprekers 2019Sprekers Dag van het Leerlingenvervoer 2019 Programma 2019Agenda Dag van het Leerlingenvervoer 2019
REGISTREER JE NU, voor de DAG VAN HET LEERLINGENVERVOER 2020

Dag van het Leerlingenvervoer in de Vereeniging in Nijmegen

Vanwege de prettige sfeer, die voor ons erg belangrijk is, organiseren we de landelijke “Dag van het Leerlingenvervoer” 2020 opnieuw in concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen.

Het uit 1915 daterende multifunctionele gebouw is sfeervol, stijlvol en verrassend uitgevoerd in Art Deco en Art Nouveau. Het gebouw is in 1999 geheel gerestaureerd en gerenoveerd en de zalen zijn in originele staat teruggebracht. Na de renovatie in 2015 is de Vereeniging gemoderniseerd en is men er bijzonder goed in geslaagd om de authentieke, nostaligsche charme van het pand te behouden.

Met de maximaal 110 parkeerplaatsen, een ondergrondse stadsparkeergarage om de hoek en de ligging op nog geen vijf minuten lopen van het Centraal Station Nijmegen is De Vereeniging prima bereikbaar.

Concertgebouw “De Vereeniging”
Keizer Karelplein 2d
6511 NC NIJMEGEN