Dag van het Leerlingenvervoer, een jaarlijks congres voor vakgenoten

Jaarlijks organiseert het team van Carolien Aalders Training en Advies in Leerlingenvervoer de Dag van het Leerlingenvervoer, een jaarlijks congres voor vakgenoten. Dit congres is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder de vele collega’s die zich dagelijks met de organisatie van het leerlingenvervoer bezig houden. Door Corona is het niet mogelijk geweest om het congres te kunnen organiseren, maar we pakken de draad graag weer op. Tijdens de vorige edities van het congres hebben wij iedere keer weer een interessant programma kunnen bieden, met deskundigen die vanuit hun werkervaring en/of als ervaringsdeskundige nuttige informatie met ons wilden delen. De reacties van de deelnemers waren steeds zeer positief. We proberen dan ook een zeer gevarieerd programma te bieden met inspirerende gasten. Iedere spreker heeft vanuit zijn of haar eigen expertise een interessante boodschap. Redenen genoeg om ook aanwezig te zijn bij het volgende congres.

Het volgende congres hadden we gepland op 23 november 2023, maar inmiddels blijkt dat door de politieke realiteit geen handige datum vanwege de verkiezingen die op 22 november 2023 zullen worden gehouden. Veel collega’s zullen dan paraat moeten zijn bij het verwerken van de stemmen. Om die reden hebben wij besloten om een nieuwe datum te zoeken voor ons congres. De nieuwe datum is nu 25 januari 2024.

Onze laatste editie was op 4 oktober 2022. Bij de rubriek “Terugblik” is te lezen hoe deze dag is verlopen.

Wil je er zeker van zijn dat je erbij bent? Registreer je dan alvast voor de

DAG VAN HET LEERLINGENVERVOER op 25 januari 2024


Tijdens deze editie zullen wij opnieuw een gevarieerd programma aanbieden. We zijn druk bezig met de eerste contacten, waarbij de eerste spreker al heeft toegezegd om te komen. Zodra er meer sprekers bekend zijn en wij een goed beeld hebben van ons programma, dan zullen wij dat direct communiceren. Heb je interesse? Hou onze nieuwsbrieven en de website dan goed in de gaten.