Registreren Dag van het Leerlingenvervoer

Locatie Terugblik Sprekers 2022 Programma 2022
de Dag van het Leerlingenvervoer in de Vereeniging in Nijmegen Terugblijk op de vorige versies van de Dag van het Leerlingenvervoer Programma van de Dag van het Leerlingenvervoer
REGISTREER JE NU, voor de DAG VAN HET LEERLINGENVERVOER 2022

De landelijke Dag van het Leerlingenvervoer organiseren we in 2022 alweer voor de 9e keer. Bij de voorgaande edities mochten we een groot aantal bezoekers ontvangen en ook dit jaar verwachten we weer veel deelnemers. Helaas is het aantal plaatsen voor deze dag beperkt, dus registreer je zo snel mogelijk!

Ontmoet collega’s uit verschillende gemeenten en vakgebieden en laat je inspireren door de grote variatie van sprekers en onderwerpen. De kosten voor deze dag bedragen, in tegenstelling tot wat er eerder in de nieuwsbrief is gecommuniceerd, euro 289,- Excuses voor de verwarring die dit wellicht heeft gebracht.

De Dag van het Leerlingenvervoer moet een ontmoetingsdag zijn voor collega’s, werkzaam in het leerlingenvervoer. Uiteraard zijn koffie/thee, lunch, borrel programmaboekje en toegang tot alle sessies bij de prijs inbegrepen.

Registreer hier of bel +31 (0) 6 18 50 30 22 voor meer informatie en registratie. Je aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!