Registreren Dag van het Leerlingenvervoer

LocatieLocatie de Dag van het Leerlingenvervoer TerugblikTerugblik op vorige edities van de Dag van het Lweerlingenvervoer Sprekers 2019Sprekers Dag van het Leerlingenvervoer 2019 Programma 2019Agenda Dag van het Leerlingenvervoer 2019
REGISTREER JE NU, voor de DAG VAN HET LEERLINGENVERVOER 2020

De landelijke Dag van het Leerlingenvervoer organiseren we in 2020 alweer voor de 8e keer. Bij de voorgaande edities mochten we een groot aantal bezoekers ontvangen en ook dit jaar verwachten we weer veel deelnemers. Helaas is het aantal plaatsen voor deze dag beperkt, dus registreer je zo snel mogelijk!

Ontmoet collega’s uit verschillende gemeenten en vakgebieden en laat je inspireren door de grote variatie van sprekers en onderwerpen. De kosten voor deze dag bedragen euro 249,- De Dag van het Leerlingenvervoer moet een ontmoetingsdag zijn voor collega’s, werkzaam in het leerlingenvervoer. Uiteraard zijn koffie/thee, lunch, borrel programmaboekje en toegang tot alle sessies bij de prijs inbegrepen.

Registreer hier of bel +31 (0) 6 18 50 30 22 voor meer informatie en registratie. Je aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!