Den Haag viert het succes van de pilot “zelfstandig reizen met het Openbaar Vervoer”

In Den Haag werd een pilot gehouden en het succes werd gevierd met een certificaatuitreiking. De deelnemers werden daarvoor in het zonnetje gezet en kregen van de heer Sam Hermans, directeur Onderwijs en Cultuur van de gemeente Den Haag, een certificaat uitgereikt.
Lees hier meer over de reactie van deelneemster Fréderique Schräder en vrijwilligster Annette Grannetia over het project Samen Reizen met…

 

Artikel Westervoortpost.nl 16-06-2017

De Gemeente Westervoort maakte er een feestelijke bijeenkomst van om de deelnemers aan het project “Samen reizen met…”, die dit succes hebben volbracht, in het zonnetje te zetten.

Lees hier het artikel dat daarover werd gepubliceerd in Westervoortpost.nl vrijdag 16 juni 2017.

 

Artikel Goeree-Overflakkee.Nieuws.nl 31-05-2017
Op het gemeentehuis in Middelharnis zette wethouder Gerrit de Jong op woensdagmiddag 31 mei acht reizigers en twee vrijwilligers in het zonnetje. Drie vrijwilligers hebben de afgelopen weken een groep jonge reizigers leren reizen met het openbaar vervoer. Namens Carolien Aalders was Carmen Hallensleben degene, die dit project uitstekend heeft begeleid.

… Lees meer van het artikel op Goeree-Overflakkee.Nieuws.nl 31-05-2017

 

Artikel Drachtster Courant 25-11-2016

Carolien Aalders, adviseur van de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) op het gebied van leerlingenvervoer, heeft een evaluatie onder de ouders en de leerlingen gedaan naar aanleiding van het gebruik van de digitale OV-Coach.

artikel Drachtster Courant 25 nov 2016

 

Artikel BN De Stem 13-10-2015                                                                                                                                         

Carolien Aalders pleit ervoor dat er kritisch gekeken moet worden naar welke vorm van vervoer echt noodzakelijk is wanneer we het over het leerlingenvervoer hebben.

artikel BN De Stem 13 okt 15

 

Gemeente Veenendaal

start project Samen reizen met…!

150196-284×418-GemeenteWeek10

2 juli slotbijeenkomst project Samen reizen met…

gemeentepagina Veenendaal week 29

Project Samen reizen met… gaat verder in schooljaar 2015-2016. Aanmelden kan ook via onderstaande link!

http://www.veenendaal.nl/bericht/kind-aanmelden-voor-samen-reizen-met/

 

Ook in Friesland gaan leerlingen uit het speciaal onderwijs zelfstandig(er) reizen met behulp van de OV-Coach. De gemeente Tytsjerksteradiel is de eerste gemeente in Friesland die in samenwerking met Carolien van start gaat met dit project. OV-Coach Tytsjerksteradiel maart 2014

 

Op de gemeentepagina van de gemeente Veenendaal van 4 maart 2015 een artikel over het project Samen reizen met…. Lees het hier

 

In de Gelderlander van 10 februari 2015 is artikel verschenen over Samen reizen met…. Het artikel gaat over het project voor de gemeente Lingewaard. Lees hier het artikel.

 

In de Gelderlander van 24 april 2014 staat een mooi bericht over het succesvolle project Samen reizen met… Lees het artikel hier:

20140424-Xerxes-is-helemaal-klaar-voor-de-bus_Gelderlander-2