Locatie Terugblik Sprekers 2020 Programma 2020
de Dag van het Leerlingenvervoer in de Vereeniging in Nijmegen Terugblijk op de vorige versies van de Dag van het Leerlingenvervoer Sprekers 2020 - Dag van het Leerlingenvervoer Programma van de Dag van het Leerlingenvervoer
REGISTREER JE NU, voor de DAG VAN HET LEERLINGENVERVOER op 23 november 2023

De landelijke Dag van het Leerlingenvervoer organiseren we in 2023 alweer voor de 10e keer. Bij de voorgaande edities mochten we een groot aantal bezoekers ontvangen en ook dit jaar verwachten we weer veel deelnemers. Helaas is het aantal plaatsen voor deze dag beperkt, dus registreer je zo snel mogelijk!

Ontmoet collega’s uit verschillende gemeenten en vakgebieden en laat je inspireren door de grote variatie van sprekers en onderwerpen. De kosten voor deze dag bedragen euro 289,- De Dag van het Leerlingenvervoer moet een ontmoetingsdag zijn voor collega’s, werkzaam in het leerlingenvervoer. Uiteraard zijn koffie/thee, lunch, borrel programmaboekje en toegang tot alle sessies bij de prijs inbegrepen.

Registreer hier of bel +31 (0) 6 18 50 30 22 voor meer informatie en registratie. Je aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!